Pada 24 Mei 2024 ( Jumaat ) , sekitar jam 7.45 pm seorang pekerja di Mc Donald menolak permintaan secara sopon daripada pelanggan untuk mendapatkan Sos Cili Paket yang lebih. Pelanggan tahu bahawa memang secara umumnya Sos yang akan diberikan adalah 2 paket. Namun begitu , sekirannya mana – mana pelanggan mahukan Sos yang berlebihan boleh memohon.

Selama ini dalam sejarah tidak pernah ditolak oleh mana – mana pekerja Mc Donald untuk Sos paket tambahan. Cara pekerja ini menolak permintaan juga agak kasar. Pelanggan cuba sekali lagi hendak meminta dengan cara yang baik tetapi terus tidak dilayan. Jika memerlukan caj tambahan untuk Sos Paket berlebihan maka caj sahaja tetapi jangan sesekali jangan tidak bagi. Gambar pekerja ini diselitkan di bawah. Jika hendak menolak sekalipun biarlah menolak secara berhemah dan beradab.

Permintaan Sos Cili paket lebih hanya diberikan apabila pelanggan sekali meminta dan memohon daripada seorang pekerja yang lain.

Satu lagi isu ialah ketidakjujuran Air Oren yang diberikan bukannya Air Oren yang seperti biasa. Daripada gambar dibawah jelas menunjukkan Air Ini hanya sekadar colouring sahaja. Rasa minimum tersebut seperti air suam biasa.

Subscribe To Our Telegram Channel :
The Coverage Malaysia
Share: